Welkom als logeeradres!

Welkom als logeeradres!

Leuk dat je onderdak wil bieden aan Vrienden op doortocht

Om logeeradres te kunnen zijn, hebben we nog wat informatie nodig. Wil je daarom onderstaand formulier helemaal invullen? Als wij dit hebben ontvangen, controleren we eerst jouw gegevens. Hierna krijg je een bevestiging dat jouw logeeradres is te vinden via onze website. Word je voor 1 oktober van dit jaar logeeradres, dan zijn jouw gegevens ook te vinden in de eerstvolgende editie van het boekje dat aan het begin van elk jaar wordt uitgeven.

Veel logeerplezier!

Persoonlijke gegevens

Ben je een logeeradres buiten Nederland?
Vul het telefoonnummer waarop je bereikbaar wilt zijn dan als volgt in: (+33) 12 34 56 78 90 of (+32) 123 45 67 89

Dit telefoonnummer is alleen online zichtbaar

Kenmerken gastenverblijf

Bereik- en beschikbaarheid

Unieke kenmerken

Maximaal 200 karakters. Verwijzingen naar websites niet toegestaan.

Wachtwoord

Overig

(veld leeglaten als je géén emailadres wilt tonen in het boekje)

Zoeken

Read in English

LET OP: SITE NIET BEREIKBAAR VAN 24 – 31 MAART.

Beste Vrienden en gastadressen,

Achter de schermen werken wij aan een nieuw ICT-systeem. Het gaat aan het einde van de maand ‘live’. Daarom zal de website van woensdag 24 maart tot en met dinsdag 31 maart worden afgesloten. Vanaf 01 april bent u hier weer van harte welkom en is bijna alle service weer beschikbaar. In de tussentijd verwijzen we u graag naar het boekje en uiteraard is de helpdesk bereikbaar voor vragen.

Na 1 april zijn er een paar extraatjes waar u waarschijnlijk even op moet wachten. Zo is het prikbord voor het vinden van een fiets-of wandelmaatje niet gelijk terug. Ook het cadeaulidmaatschap dat u mogelijk aan een goede vriend wil geven is tijdelijk niet af te sluiten. We proberen dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Waarschuwing: bewaar alstublieft zélf ergens uw favoriete gastadressen en de informatie en contacten van het prikbord. We doen ons best maar het kan zijn dat we deze gegevens straks niet terug kunnen zetten op de site.

Als het goed is gaat u verder niets merken van het nieuwe systeem en kunt u snel weer gebruik maken van de service die u gewend bent.

Met dank voor uw geduld en een hartelijke groet,

Team Vrienden op de Fiets