Welkom als Vriend

Welkom als Vriend

Wil je Vriend worden? Leuk!
Vul onderstaand formulier volledig in. Om de prijs van een lidmaatschap in de hand te houden, letten wij op de kosten. Onder andere daarom vragen wij de jaarbijdrage automatisch te laten afschrijven. Het boekje met logeeradressen, de kaart en jouw Vriendenpasje heb je over maximaal twee weken in huis. 
 

* Door de coronacrisis zijn de posttarieven voor zendingen buiten Europa drastisch gestegen. Daarom versturen wij tijdelijk geen boekjes, kaarten en pasjes naar andere werelddelen. Je krijgt uiteraard wel online toegang tot alle informatie. 

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens

Ben je een logeeradres buiten Nederland?
Vul het telefoonnummer waarop je bereikbaar wilt zijn dan als volgt in: (+33) 12 34 56 78 90 of (+32) 123 45 67 89

Betaalgegevens

Wachtwoord

Zoeken

Read in English

LET OP: SITE NIET BEREIKBAAR VAN 24 – 31 MAART.

Beste Vrienden en gastadressen,

Achter de schermen werken wij aan een nieuw ICT-systeem. Het gaat aan het einde van de maand ‘live’. Daarom zal de website van woensdag 24 maart tot en met dinsdag 31 maart worden afgesloten. Vanaf 01 april bent u hier weer van harte welkom en is bijna alle service weer beschikbaar. In de tussentijd verwijzen we u graag naar het boekje en uiteraard is de helpdesk bereikbaar voor vragen.

Na 1 april zijn er een paar extraatjes waar u waarschijnlijk even op moet wachten. Zo is het prikbord voor het vinden van een fiets-of wandelmaatje niet gelijk terug. Ook het cadeaulidmaatschap dat u mogelijk aan een goede vriend wil geven is tijdelijk niet af te sluiten. We proberen dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Waarschuwing: bewaar alstublieft zélf ergens uw favoriete gastadressen en de informatie en contacten van het prikbord. We doen ons best maar het kan zijn dat we deze gegevens straks niet terug kunnen zetten op de site.

Als het goed is gaat u verder niets merken van het nieuwe systeem en kunt u snel weer gebruik maken van de service die u gewend bent.

Met dank voor uw geduld en een hartelijke groet,

Team Vrienden op de Fiets