Als u meer wilt weten over Vrienden op de Fiets en het coronavirus, klik hier 
Het Prikbord is weer open, plaats vanaf vandaag uw oproep voor een fiets- of wandelmaatje!  En: u kunt jammer genoeg voorlopig geen lidmaatschap cadeau geven. 

Gastadres worden?

Gastadressen zijn mensen die graag een vriendendienst leveren. Ze bieden een prettige slaapplek aan sportievelingen die na een dag wandelen of fietsen niet zozeer naar luxe verlangen, maar genieten van een warm welkom, een comfortabel bed en een goed ontbijt. 

‘We houden van de gezelligheid en drukte in huis wanneer er mensen over de vloer komen’
- Familie Deckers, gastadres

Dikwijls leidt het contact tussen Vrienden en gastadressen tot gezellige ontmoetingen. Van een openhartig gesprek aan de keukentafel tot een gemoedelijk samenzijn in de achtertuin. Het zal niet voor het eerst zijn dat mensen via Vrienden op de Fiets vriendschappen voor het leven sluiten. 

Gastadressen zijn particuliere huishoudens, geen commerciële bed & breakfasts of hotels. Bijna zesduizend mensen in Nederland en daarbuiten stellen hun huis al open voor fietsers en wandelaars. Zij delen graag hun verhalen en ervaringen. 

Wij verwelkomen u graag als gastadres. Leest u wel eerst de spelregels? Zo weet u precies wat we verwachten van gastadressen. 

U kunt zich hier aanmelden

Al gastadres? 

Uw gegevens inzien of wijzigen? Log in op uw persoonlijke pagina. U vindt daar ook handige documenten.

Zoeken

Read in English

LET OP: SITE NIET BEREIKBAAR VAN 24 – 31 MAART.

Beste Vrienden en gastadressen,

Achter de schermen werken wij aan een nieuw ICT-systeem. Het gaat aan het einde van de maand ‘live’. Daarom zal de website van woensdag 24 maart tot en met dinsdag 31 maart worden afgesloten. Vanaf 01 april bent u hier weer van harte welkom en is bijna alle service weer beschikbaar. In de tussentijd verwijzen we u graag naar het boekje en uiteraard is de helpdesk bereikbaar voor vragen.

Na 1 april zijn er een paar extraatjes waar u waarschijnlijk even op moet wachten. Zo is het prikbord voor het vinden van een fiets-of wandelmaatje niet gelijk terug. Ook het cadeaulidmaatschap dat u mogelijk aan een goede vriend wil geven is tijdelijk niet af te sluiten. We proberen dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Waarschuwing: bewaar alstublieft zélf ergens uw favoriete gastadressen en de informatie en contacten van het prikbord. We doen ons best maar het kan zijn dat we deze gegevens straks niet terug kunnen zetten op de site.

Als het goed is gaat u verder niets merken van het nieuwe systeem en kunt u snel weer gebruik maken van de service die u gewend bent.

Met dank voor uw geduld en een hartelijke groet,

Team Vrienden op de Fiets