Als u meer wilt weten over Vrienden op de Fiets en het coronavirus, klik hier 
Het Prikbord is weer open, plaats vanaf vandaag uw oproep voor een fiets- of wandelmaatje!  En: u kunt jammer genoeg voorlopig geen lidmaatschap cadeau geven. 

Hoe werkt het?

Overnachten bij gastadressen van Vrienden op de Fiets

Tijdens meerdaagse wandel-en fietstochten bijkomen en weer opladen. Zodat u er de volgende dag weer vol goede moed tegenaan kunt. Daarvoor kunt u terecht bij één van de ruim 5.500 gastadressen van Vrienden op de Fiets. 

Wat kunt u verwachten?

Een gastvrije ontvangst… 
door particulieren die één of meerdere logeerplekken aanbieden voor sportievelingen die meerdaagse tochten maken. Reken niet op een viersterrenaccommodatie, maar wel op een schoon bed en een goed ontbijt.

Overnachten bij mensen thuis…
die het leuk vinden u een prettige slaapplaats en een gezellig onderkomen te bieden. Laat u verrassen door de gastvrijheid op uw overnachtingsadres. Wie weet, maakt u vrienden voor het leven.

Tegen een Vriendenprijs… 
van € 22,50 per nacht per persoon, inclusief ontbijt (exclusief toeristenbelasting), een prijs die past bij het sportieve en sociale karakter van Vrienden op de Fiets.

Vrienden op de Fiets is niet alleen een netwerk van slaapplekken, maar ook een bron van bijzondere ontmoetingen en mooie verhalen. We vroegen een paar gastadressen en Vrienden naar hun ervaringen. 

In 5 stappen 

een overnachting regelen

  1. Word Vriend voor € 8 per kalenderjaar.
  2. Log in met uw Vriendennummer om online een gastadres
    langs uw route te vinden. Of gebruik de adressengids.
  3. Reserveer telefonisch.
  4. Ga op pad en vergeet uw (digitale) Vrienden-pas niet.
  5. Bel aan, rust uit en slaap goed.

Alleen Vrienden overnachten voor de speciale Vrienden-prijs bij onze gastadressen.

Zoeken

Read in English

LET OP: SITE NIET BEREIKBAAR VAN 24 – 31 MAART.

Beste Vrienden en gastadressen,

Achter de schermen werken wij aan een nieuw ICT-systeem. Het gaat aan het einde van de maand ‘live’. Daarom zal de website van woensdag 24 maart tot en met dinsdag 31 maart worden afgesloten. Vanaf 01 april bent u hier weer van harte welkom en is bijna alle service weer beschikbaar. In de tussentijd verwijzen we u graag naar het boekje en uiteraard is de helpdesk bereikbaar voor vragen.

Na 1 april zijn er een paar extraatjes waar u waarschijnlijk even op moet wachten. Zo is het prikbord voor het vinden van een fiets-of wandelmaatje niet gelijk terug. Ook het cadeaulidmaatschap dat u mogelijk aan een goede vriend wil geven is tijdelijk niet af te sluiten. We proberen dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Waarschuwing: bewaar alstublieft zélf ergens uw favoriete gastadressen en de informatie en contacten van het prikbord. We doen ons best maar het kan zijn dat we deze gegevens straks niet terug kunnen zetten op de site.

Als het goed is gaat u verder niets merken van het nieuwe systeem en kunt u snel weer gebruik maken van de service die u gewend bent.

Met dank voor uw geduld en een hartelijke groet,

Team Vrienden op de Fiets