Medewerker helpdesk die ook iets van data & IT wil weten

De helpdesk van Vrienden op de Fiets is een echte front office, dáár zit de stem van de stichting en het luisterend oor voor de ruim 5500 logeeradressen en de inmiddels meer dan 100.000 Vrienden (‘leden’). Een belangrijke functie waarin je communicatieve en administratieve vaardigheden verenigt.

De helpdesk heeft te maken met piekbelasting. Dat betekent dat er rustige en heel drukke tijden zijn, soms onverwacht. Om die drukte op te vangen zoeken we een collega, die vast 1 ochtend in de week beschikbaar is en in tijden van drukte, ziekte of vakantie kan bijspringen.

Na een quickstart werk je in principe vanuit huis. Wel goed om te weten dat - zodra er meer werkruimte beschikbaar is - je ook af en toe op de helpdesk in Voorhout zal werken. Wel zo leuk en nuttig toch om eens live contact met je collega's te hebben?

Wat doe je dan zoal?
De helpdeskmedewerkers verwerken allerhande wijzigingen in de gegevens van Vrienden en logeeradressen, beantwoorden vragen, geven voorlichting over wat Vrienden op de Fiets is en hoe het werkt, nemen voorkomende klachten in behandeling, lossen administratieve problemen op, signaleren knelpunten in de actuele informatievoorziening of processen, doen controles op de database en zorgen ervoor dat nieuwe Vrienden en logeeradressen tijdig, soepel en goed geïnformeerd kunnen starten met het plannen van hun trip en/of het ontvangen van hun gasten. 

Specifiek aandachtsgebied
Onze nieuwe medewerker heeft er een specifiek aandachtsgebied bij: data & IT. Alle voorkomende data- en webissues (voor zover deze voortkomen uit het contact met de achterban) zijn bij jou in goede handen. Je vindt het leuk om (data)puzzeltjes op te lossen en te bepalen of er sprake is van een incident of een bug die nadere bestudering vraagt. Je werkt zogezegd ‘in de tweede lijn’, je zoekt uit, je lost op en bedenkt eventueel hoe het makkelijker kan. Waar nodig schakel je onze externe IT-partners in. Tenslotte maak en onderhoud je een overzichtelijke handleiding voor de gebruikers van het CRM-systeem.

Wat vragen we van je?
We zijn een kleine organisatie waarin iedereen lekker zelfstandig en pro-actief werkt. Dat ben je dus in ieder geval! Je schrijft vloeiend Nederland en het liefst ook Engels. Je bent (net als Vrienden op de Fiets) vriendelijk, communicatief en je haalt alles uit de kast voor een prettig contact via de mail of telefoon. Je bent leergierig en gaat oplossingsgericht te werk. Je bent administratief secuur. En: je bent thuis in CRM-systemen (liefst Salesforce), snapt iets van websites/portals en koppelingen tussen systemen óf je bent geweldig gemotiveerd om je hierin te verdiepen. Als je daarnaast ook nog goed in Excel bent, willen we je zeker ontmoeten!

Wat bieden we?
Vrienden op de Fiets is een non-profit organisatie met een sympathiek product waar veel mensen blij van worden. Achter de schermen is het professioneel geregeld. Je kunt je werk zelfstandig uitvoeren op een moment in de week dat het  jou uitkomt. Wij zorgen voor een computer en een headset zodat je goed (op afstand) kunt werken. Voor de beloning gaan we voorlopig uit van een ZZP-contract, het uurtarief vullen we samen in. Als later blijkt dat we blij zijn met elkaar, is een dienstverband ook een optie.

Graag je reactie met motivatie en ervaring naar reactie@vriendenopdefiets.nl voor 21 november 2021.

En mocht je iemand kennen die geknipt is voor deze functie.. doorsturen wordt heel erg gewaardeerd!

Zoeken

Read in English

LET OP: SITE NIET BEREIKBAAR VAN 24 – 31 MAART.

Beste Vrienden en gastadressen,

Achter de schermen werken wij aan een nieuw ICT-systeem. Het gaat aan het einde van de maand ‘live’. Daarom zal de website van woensdag 24 maart tot en met dinsdag 31 maart worden afgesloten. Vanaf 01 april bent u hier weer van harte welkom en is bijna alle service weer beschikbaar. In de tussentijd verwijzen we u graag naar het boekje en uiteraard is de helpdesk bereikbaar voor vragen.

Na 1 april zijn er een paar extraatjes waar u waarschijnlijk even op moet wachten. Zo is het prikbord voor het vinden van een fiets-of wandelmaatje niet gelijk terug. Ook het cadeaulidmaatschap dat u mogelijk aan een goede vriend wil geven is tijdelijk niet af te sluiten. We proberen dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Waarschuwing: bewaar alstublieft zélf ergens uw favoriete gastadressen en de informatie en contacten van het prikbord. We doen ons best maar het kan zijn dat we deze gegevens straks niet terug kunnen zetten op de site.

Als het goed is gaat u verder niets merken van het nieuwe systeem en kunt u snel weer gebruik maken van de service die u gewend bent.

Met dank voor uw geduld en een hartelijke groet,

Team Vrienden op de Fiets