Disclaimer

Stichting Vrienden op de Fiets aanvaardt geen verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de kwaliteit van logeeradressen, gedragingen van bij de stichting aangesloten Vrienden, schade die door gasten op gastadressen is veroorzaakt; noch voor door gasten onderweg, of elders, geleden of veroorzaakte schade en voor onvolledige of onjuiste informatie in het boekje of op de website. Niets van deze website mag worden gekopieerd, gereproduceerd of anderszins gebruikt worden voor andere doeleinden dan waarvoor deze is bedoeld, zonder expliciete toestemming van Stichting Vrienden op de Fiets.

Zoeken

Read in English

LET OP: SITE NIET BEREIKBAAR VAN 24 – 31 MAART.

Beste Vrienden en gastadressen,

Achter de schermen werken wij aan een nieuw ICT-systeem. Het gaat aan het einde van de maand ‘live’. Daarom zal de website van woensdag 24 maart tot en met dinsdag 31 maart worden afgesloten. Vanaf 01 april bent u hier weer van harte welkom en is bijna alle service weer beschikbaar. In de tussentijd verwijzen we u graag naar het boekje en uiteraard is de helpdesk bereikbaar voor vragen.

Na 1 april zijn er een paar extraatjes waar u waarschijnlijk even op moet wachten. Zo is het prikbord voor het vinden van een fiets-of wandelmaatje niet gelijk terug. Ook het cadeaulidmaatschap dat u mogelijk aan een goede vriend wil geven is tijdelijk niet af te sluiten. We proberen dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Waarschuwing: bewaar alstublieft zélf ergens uw favoriete gastadressen en de informatie en contacten van het prikbord. We doen ons best maar het kan zijn dat we deze gegevens straks niet terug kunnen zetten op de site.

Als het goed is gaat u verder niets merken van het nieuwe systeem en kunt u snel weer gebruik maken van de service die u gewend bent.

Met dank voor uw geduld en een hartelijke groet,

Team Vrienden op de Fiets