Als u meer wilt weten over Vrienden op de Fiets en het coronavirus, klik hier 
Het Prikbord is weer open, plaats vanaf vandaag uw oproep voor een fiets- of wandelmaatje!  En: u kunt jammer genoeg voorlopig geen lidmaatschap cadeau geven. 

Fiets- en wandeltips

Waar u uw tocht begint en eindigt?
Daarvoor hebben onze partners genoeg leuke tips.

Wandelaars, knoop de schoenen maar stevig vast: in Nederland ligt maar liefst 10.000 kilometer aan wandelpaden. Loop bijvoorbeeld etappes van diverse lange-afstands-wandelpaden (LAW), Klompenpaden en Streekpaden.

Wandelaars kunnen aan de slag bij Wandelnet of mooisteroutes.nl. Voor een wandeltocht met gelijkgestemden kan De Wandelpool een mooie ontmoetingsplaats zijn.

Fietsers, smeer de kettingen goed. Zo'n 35.000 kilometer aan fietspad ligt er in Nederland, zo zijn er bijvoorbeeld routes langs kastelen, door natuurgebieden of naar de hoogste berg van Nederland. Routes vindt u bij Nederland Fietsland en de Fietsersbond. Met de gratis Fietsrouteplanner heeft u één van de meest complete routeplanners in handen. U kunt er zelfs (een aantal) gastadressen van Vrienden op de Fiets in vinden als u deze POI selecteert.

Voor tochten naar en in België kunt u terecht bij Fietsnet

Maakt u er een meerdaagse tocht van? Overnacht dan bij een van de gastadressen van Vrienden op de Fiets.

Zoeken

Read in English

LET OP: SITE NIET BEREIKBAAR VAN 24 – 31 MAART.

Beste Vrienden en gastadressen,

Achter de schermen werken wij aan een nieuw ICT-systeem. Het gaat aan het einde van de maand ‘live’. Daarom zal de website van woensdag 24 maart tot en met dinsdag 31 maart worden afgesloten. Vanaf 01 april bent u hier weer van harte welkom en is bijna alle service weer beschikbaar. In de tussentijd verwijzen we u graag naar het boekje en uiteraard is de helpdesk bereikbaar voor vragen.

Na 1 april zijn er een paar extraatjes waar u waarschijnlijk even op moet wachten. Zo is het prikbord voor het vinden van een fiets-of wandelmaatje niet gelijk terug. Ook het cadeaulidmaatschap dat u mogelijk aan een goede vriend wil geven is tijdelijk niet af te sluiten. We proberen dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Waarschuwing: bewaar alstublieft zélf ergens uw favoriete gastadressen en de informatie en contacten van het prikbord. We doen ons best maar het kan zijn dat we deze gegevens straks niet terug kunnen zetten op de site.

Als het goed is gaat u verder niets merken van het nieuwe systeem en kunt u snel weer gebruik maken van de service die u gewend bent.

Met dank voor uw geduld en een hartelijke groet,

Team Vrienden op de Fiets